Followers

28 February 2011

LITTLE HI LITTLE HO ^_^

do: on9 FB
mood: b'gowsip bersama temans ^_^


update lagi ,update lagi ,update lagi haha ehh friend thnkks untuk picx neh, ;D
duduk rumah tanpa p'kerjaan mmg busan balik balik buat bnda yg sma je kt rumah eerrr.... oke nehh bukan point yg aku nak cakap hari nehh .Sometimes bila kita benci tu sebenarnya kita sayang betul tak ? Sayang yg terlampau sampai naik benci dan geram sebab everything happen just not like you want btoi x? so apa yg perlu to do is berdoa kepada Allah supaya dia bukakkan pintu hati kita untuk accept orang yang seadanya, bersyukur and terima dia seadanya. aku dh blajar sumthing nehh ;D and aku dh buat pun mcm yg aku type nehh haha ;) alhamdulillah aku happy stkat nehh.


please jangan banding kan dengan apa yang you pernah been through dulu. Mungkin dulu much better pasangan you all lah kan, just let go apa yang dah lepas .sbb past memang already past. nothing can change ade paham?? haha I need someone that can make me smile like i always did before :) To my future husband or boyfriend do not be afraid of it, perkara masa frst aku accept you dulu dulu tu xkan b'laku lagi I will try my best Hahaha :D stupid kan aku yg dulu tue.. 




p/s : setiap detik amat bermakna bagi diriku,

2 comments:

uniquenature said...

hexhex~
shapew t0o si b0otax tat sebelahh t0o....
gggrrrrr~ :D
hexhexhex~ <3
nextt weex taa boley jumpew kan :'(

nurermyantiazreen said...

hehe yelahh kan..
xbole jumpa
rndu rindu laaa kan yanggg....