Followers

05 March 2011

girl's birthday

picture dri google

Haha i tak penah cerita about birthday sapesape kt my blog right ? Haha now it begins ! Haha okay actually yesterday my dad ada keja kt KL so aku and my sibling suma ikut pegy (menyemak kereta) kebetulan 4mac wina's birthday so my dad dh rncang nak smbut kt sna after dia finish keja dia . tunggu punya tunggu lama gila mengantuk like hell sampai aku t'tido dalam kereta .meeting dia abis pkoi 06:00 p.m nak makan pkoi brapa and nak b'tolak blik pkoi brapa enn so singgah laa kt sg BULOH beli ayam 2 3 4 ketoi kt KFC makan laa dalam keta So wina punya celebration birthday tahun nehh dalam kereta kuakuakuaaa.... ;)  but oke laa happy jee jnjy smua fmily ada enn.. cuma sdikit tired sampai rumah pun dah 1.30a.m lbh dah.


p/s : hahaha kakak yg jhat, dia punya birthday
 aku juz bg snyuman aku yg manis ni jee kt dia :) hahaha

2 comments:

uniquenature said...

say t0o wina...
HAPPY BIRTHDAY EAHHHH~

miz u larhh mucuk

nurermyantiazreen said...

oke sayang kuwhhh :)