Followers

21 March 2011

kena repeat balek..eerr

Frust aku wehhh frust (over) Baru jak lepas test JPJ tadi pagi, untuk dapatkan lesen P. Aku dengan penuh harapan, semangat nak lulus test, nak dapat P, supaya dapat p dating dgn my azwan . Malang sekali aku gagal dua2 bahagian, Adushhh. Hampa, kecewa. Tapi dah nasib, tak boleh buat apa-apa jugak. Kereta yang digunakan sangatlahh berbeza dengan kereta yang aku selalu pakai masa praktis i mean yg dalam litar tue. Tau tak handbrake kereta tu keras tahap dewa? Ehhh, tu masa test di bukit. Gara-gara itu jugak laa aku tak dapat nak fokus sangat dengan klac sama brek. Ahhh, frust. Tak pa la, i try next test (xlarat nk p mstika dh ahaihh)



2 comments:

n u r k i m a said...

takpe!cuba lagi yer~...

nurermyantiazreen said...

yee!
thnkss nurkima <3
ngeeeee