Followers

02 March 2011

what happen laa bro??

.
.
hari tue tue i ada chat dgn sownx budak tue ,everyday ada new girls around him .dia layan jer smua .shit man hari ni orgg lain ,esok lain .haishh yg pling i tk lehh bla yg pntingg asal nk tnjuk caring sgt ? bencibenci dah tue skit2 nak ckp rinduu ,wt so fucking dohh .wtever lahh hahaha  i dnt know what happen dgn boys zaman sekarang smua nak 6pak cool jee depan pmpuan thnkss lah kau weyhh sebab dh tego aku tnpa aku twu apa motif kau buat baik kat sini? aku tengok life kau pun xde laa btoi sgt huru hara jugak dah tue after kau bebel2 panjang2 dgn aku kau bole slmber kau je ckp sbb kau sayang aku so nak aku jga dri aku baik baik tanpa perlu kau cakap pun aku tawu laa weyh ,eerrr tp thnkss laa da ingtkan!! bubyee laa kau dgn cmmunity kau boleh jlan ! ada phm :) 
p/s : boys yg aku dh lma kenai 

3 comments:

|✿YATIE✿ | said...

hahah biasa sgt da laa wehh org cm tuu .
buat caring jadi
pada hall suma org dy naa layan

gaung said...

kawan biar seribu..ecewah.caring je.hekhek

nurermyantiazreen said...

yatie : tue laa buat jadi btoi dia... dk belakon telenovela bole dgn aku.. hadoiii............
fhmi: heheh yelaaaaaaa :)