Followers

06 April 2011

OMG : hargai apa yang kita ada

malam ni aku rasa macam terkena kejutan elektrik! sampai otak pun dh xbole working dah! ohh mengapa aku sendri tak pasti dgn apa yang aku rasa, aku xtwu apa msalah aku neh susah btoi untuk nk ownx paham dgn aku, aku sendri kadang kala tak mengerti kemahuan aku, hari ini aku cakap sayang keesokkan harinya aku rasa ingin melepaskan dirinya. apa yang sedang bermain dalam fikiran aku, aku sendiri tak dapat nak menjawabnya sebab aku sendri tak memahami dri aku, 2 3 hari ini, aku merasa seperti bercakap dengan orang asing sewaktu bercakap dengannya aku cuma takut apa yang aku harapkan akan jadi sia2, aku rasa orang macam aku mmg lah sgt2 tak sesuai untuk becintan2 nehh tp aku tanak hilang dia dri life aku , aku dh sayang sgt dgn dia . apa yang perlu harus wajib aku buat sekarang adalah menghargai ownx yg ada dcc aku sebaik mungkin dan tidak menyakiti hatinya dgn mudah sebab aku bukan lah special sgt untuk di hargai kalo aku nk ownx hrgai aku . aku perlu twu hargai ownx! kalau tak mungkin aku akn kehilangan benda yang aku tanak hilang! that all. 


"You can’t live a perfect day without doing something for someone who will never be able to repay you."
- John Wooden

2 comments:

nur amalina athman said...

ya..hargai laa merekA

nurermyantiazreen said...

mina : hehehehehehhe i love you