Followers

20 September 2011

nak cakap apa pun cakap lee..whteverrr!!

hello. update lagi update lagi .dari pagi sampai petang, petang sampai mlm tangan neh tak henti-henti duk tekan keypad phone kalau phone ne boleh cakap msti dah berjutajuta kali dia maki aku. haha (: lepas tu tetiba isu neh naik...




Me : b.....kenapa semua orang yang baik dengan sayang macam dah lupakan sayang? )': *OlehSebabDiaYangRapatDenganAkuSatuKetikaDuluTibaTibaJadiBlagakNakMmpoihhTueYangBolehAyatNiKuarDalamTopikMsgAkuTadi.
He : b...takan lupakan sayang, b janji! )': 
*ehh dia pulak yang tetiba feeling lebih! aku cakap pasal orang lain. haha (: tp tape kira dia takan buat mcm orang-orang lain buat tu dekat aku.. errr =='
Me : emm. tp kenapa dorang macam tu bila dah lama tak jumpa? sedih laaa rasa macam taderr sape suka dgn sayang laa....ada b sorang je sekarang neh! -..-'
He : ye sayang! sayang akan jadi yang terbaik kan untuk b? *lain aku tanya lain dia jawab! hishh org laki neh kan! memang lah.


emm. serius rasa macam semua orang makin m'jaohkan diri dari aku. aku pun tak faham kenapa! prangai aku terok ke? aku tak pndai jaga hati orang ke? ishh semak kepala lah pk semua-semua neh! ke diri downx tu yang bermasalah?? -..-' memeyy arr.. kan! bukan aku yang bermasalah tapi hangg tu yg ada masalah! hahahaa *better pegy check otak! bodoh! 


p/s : you're my moon, my friend! tanak baik dengan aku dah? ohh kesahnya aku kan! =='

1 comment:

thaqibzaki said...

oh. kadang kala hidup bersendirian banyak mengajar erti kehidupan untuk lebih matang dan bergantungan.