Followers

31 October 2011

mabuk bas =.='

macam biasa update lagi walaupun diri dlm keadaan tak brapa nak sihat. ehemm2 rindu saya tak? wahahaaa (: td online fesbuk si mina cakap rindu. haa see ada jugak yang merindui diri ini kan? ehh2 rasa lama pulak tak update blog haha lama sangat lah alhmdulillah akhirnya smpai jugak dekat rumah setelah 3 hari dekat shah alam .perjalanannya sangat la menyeksa jiwa lara ku rasa macam 1st time naik bas kot. mabuk bas gitu asal naik bas je kepala nih mula la nak fening-fening kalau fening yang biasa-biasa tape bhai makan panadol dua bijik dah hokey nih fening yang teramat sangat sampai kena tido baru nk hokey sikit kalau tak kompom aku muntah dalam bas tu.
masa perjalanan pergi tu dekat 10kali aku muntah. sungguh menyiksa kan habaq hangg. bertolak siang kan apa lagi nk tido susah errr -..- bukan nak sumpah ke hape laa aku mmg serik dah naik bas. saket kepala nak muntah tu satu hal dah tu ambek masa dri chglun ke shah alam 10jam. tak snggup aku. tanak aku nak naik bas lagi. tasuka gila. tp kan bukan cakap bas je kereta pun kadang-kadang mabuk  jugak bila prfume apa2 dalam kereta tu yg x ngam dengan hidung aku kompom aku akan skit kepala. serius memang aku tak tahan. bukan nak cakap aku nih blagak ke apa tp aku mmg tak boleh. sampai-sampai rumah pagi tadi pun terus g tandas muntah dulu. sekarang badan dah jadi tak larat sangat nak makan apa smua xde selera dah. so apa yg bole aku buat menangis sekuat hati. urghhhh -..- PS: sayangrindublahh :'(

3 comments:

nur amalina athman said...

bertolak p pagi?mak oii..kalau aku..lagi pening laa..keta ka bas ka sama ja kalau aku..

Phanitta Inthaknu said...

kamu pergi shah alam buat ap ? dgn sapa ? mcm menarik jaa . aku pon mabuk bas jgk . hahah

emy's said...

pha. mksu saya ada konvo haritu dkt uitm shah alam. pergi naik bas. 3hari dekat sna. saya dh tak tahan gila haha :D haha twu xpe mina. fening kepala hotax aku kot haha :D