Followers

05 November 2011

tagged by wina

was tagged by wina.
RULES
1. You must POST this rules.
2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
3. Answer the questions the tagger set for you in their post. And create 11 new questions for the people you tagged to answer.
4. You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
5. Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER.
6. No TAG BACKS.
7. No stuff in the tagging section about 'YOU ARE TAGGED IF YOU'RE READING THIS'. You legitimately as known as REALLY, TRUST, WITH ALL HONESTY have to tag 11 people.
11 things about my self
1. firstly, i am friendly because i don't know how to reject people.
2.i'm crying and keep crying everyday when i get hurt. 
3. selalu mengimpikan mempunyai seorang favorite husband yang loving habiss.. (:
4.saya sentiasa mengelak apabila di suruh melakukan sesuatu kerja di rumah.
5.paling suka apabila di ajak bergambar bersama.
6.pernah rasa sayang yang terlampau dekat sesorang sampai naik benci dan geram.
7.saya seorang yang egois. -..-' pentingkan perasaan sendiri dari orang lain.
8.muntah bila naik bas.
9.suka character yang sweet sweet dan cute alaa2 korean gitu.(:
10.saya takut kucing dari dulu sampai sekarang dan mungkin sampai ke tua.
11.''saya tidak suka lelaki poyo yang sok ganteng..benci amat deyhh'' (:


saya jawab soalan wina nih.. haha 

1-apa nama manja awak?? :3
stakat sekarang xde kot nama manja yg aneh2 gitu. smua pangey yantie or emy. 
2- siapa org yg selalu buat awk ketawa?
opkoz lah my boyfriend, azwan! 
3-your fav kaler?
rasa semua yang kenai aku twu kot. haha orange is my fuv colour.
4-your fav cartoon =='
phiniess and ferb
5-ciri2 org yg awak benci >.<
ohh. byk lah yg neh haha. salah satu orang yang kuat menipu. kaki kencing orang hahaha.
6-bnda yg boleyh mmbuatkn awak marah
tak pandai nak bersyukur dengan apa yang org dh kasi. pandai bagi alasan pulak tu.
7-siapa org yg selalu ada ktika awk sdg bersedih?
xdk sapa kot.  
8-apa wish awk klaw awk trnmpak shooting star just now??
kehidupan yang baik dan sentiasa baik.
9- bf or friends (kejujuran anda)
xfaham soalan nih. -..-'
10-haiwan yg pling anda suka?
angry bird haha :)
11-perisa kegemaran awak??
honeydew

new questions for you :
1. apa yang anda nak bf anda lakukan bila anda marahkan dia?
2.apa kepentingan kawan bg anda?
3.anda seorang yang gedik/poyo? ya atau tidak?
4.apa kenangan yg anda tak bole lupa?
5.type cowok/lelaki apa yang anda suka?
6.apa yg anda akn lakukan bila sesorang yang anda sayang curang dengan anda?
7.fuv song anda apa?
8.anda rasa jd cantek byk msalah x?
9.apa usaha anda bila inginkan sesuatu?
10.anda lebih suka show status anda or btter hide je?
11.sekarang umo anda brapa?

my tagging: phamiraillaaqilahathirahfarahleeyarosaisanadhirahasnizakyn and gee 

2 comments:

nur amalina athman said...

aku tak tag ka??:)

♥♥♥♥♥illa aqilah♥♥♥♥♥ said...

haha,sweet entry la ni..leh jwab soalan terakhir jewp...umo sy 20 thun,hehe..:)