Followers

07 December 2011

Alahaii..sukanyaa!!

Pergi b'siar-siar bawak diri bersama Datuk Azwan ditemani juga Datin Atikah humaigad penat dohh penat tapi saya suka laa jalan-jalan dengan awak sayanggg, teman awak beli barang, pilihkan awak itu ini saya memang suka sangat-sangat kalau boleh saya nak cenggini selalu. Konon-konon blajar jadi wife yg baik untuk awak. hahahah Awak tak tawu jantung saya dupdapdupdap bila tengok awak dari jaoh jalan menuju ke saya, saya happy tak terkira, hati saya b'kata-kata ''Lelaki seperti dia semoga saje boleh m'buat hidup aku sempurna''
ehemm. golek kanan, golek kiri, otak loadinggg kejap...aduduu saya sebenarnya letih sangat seharian dengan Mr.future saya harini serius tapi saya bahagia. Saya harap dia selalu ada untuk saya hadir dalam hidup saya terangi hidup saya. Saya minta maaf sangat-sangat entry saya sedikit jiwang malam nih, jangan laa ambek kesah orang bercinta saja suka mcm nih korang apa twu bca dah laa jgn nk banyak bunyi hahaha -..-' kbye!

4 comments:

|✿YATIE✿ | said...

untunglahh depa :))

emy's said...

hg tade kalo tak ajk hg skali laa haha :D

|✿YATIE✿ | said...

hehee rugi laa aku nahh . aku balik nie . jum3 kuaq . heee

emy's said...

Hahaha.. Dah jumpa hg dh kan? Kita bila2bole kuar..muahhaahaa