Followers

03 December 2011

Ok, sombong ke??

humaigad!! kenapa kenapa perlu nak cakap aku sombong/blagak. mana ada aku sombong pun -..-' kalau ada pun sikit jew...! kann kann.. wuwuwuww :'P yew laa. korang kan jenehh yg hot-hot belaka nak tegur pun naik segan aku. Bagi lelaki yang agak rapat dengan aku suatu ketika dulu tah sekarang dah ada gf ke ape ke, mana nak tawu kang tak pasal aku kena sound. And kang aku ramah pulak korang cakap ''you macam neh kang bf marah pulak'' Ehh dah kenapa laa manusia nih aku layan baik jadi masalah tak layan langsung pun masalah. Senang sumbat je mulut korang pakai kelapa ekk jangan banyak bunyi sepakkk kangg! -..-' nak cakap aku sombong pulak. ehh ada yang cakap fobia dengan aku pun ada. puaka sangat ke HAKUU sampai nak fobia2 bagai.. ishhh tak habis pk lahh aku dengan korang neh. korang pulak laa yang tolong pk kan ehh. Sekarang jum tengok muka sombong aku. sombong-sombong aku pun rajin senyum dekat orang twu..wahahahaa :P 
neh gambar aku lepas salin baju time kenduri siang td,
rehatkan diri setelah penat mengemas rumah haha :)
buat terok je kau kan.. 
saya nak 'laki' saya tawu 
i love you gila-gila twdak! hahaha (:

2 comments:

thaqibzaki said...

Tak sombong. :)

Baik baik saja. :D

emy's said...

:)kan? Pndai2 je ckp org smbong hahaha