Followers

06 February 2011

LOVE?? what love??


Ade guy ni yg mmg rapat hbiss dgn i , bg pndapat i laaa. he alwaysss there for me , when im sick , when i need a friend , when im saddd and when im going to dieee . Thanks azwan, You always be my greatesst sumone 4 me, smlm u jnji dgn i kan u tkn tinggal kan i , u akan kwn jeeee dgn i smpai i mati :) azwan , aku sygg kau . Thnks jadi boyfriend aku. i appriciate it very much and thnkss too sbb selalu sudi di susahkan oleh aku ;D

my life this year , mmg sakit sangat . full of sadnesss around me . im sick .Everyone yg dtg dlm hidupp i akn give me a bad memoriesss , and make me down . the reason im strong now is i have you besideees me . i love u damn much . I dnt need any boysss for time being ,Thnksssss guys for hurting me :) u do it well ,
Sebernarnya aku pon tak paham , ape yang t'simpan jaoh dri sudut hati aku neh .nak ckp aku serik dgn boys xde lahh but aku msih boleh trima tis boy (yg kt atas nehh) Tkperlah , whatever .Sebenarnya aku nih bodoh plus sengal , suka sgt bgantung dekat dia .lastly nahh kecewa yang aku dapat mmg bodo kan . but now mohamad azwan aku harap sgt aku ooke dgn kau .jgn bg aku tired dgn boys ooke? i heart you very much ;D tp i nak bg taw you one secret mostly i x sepenuhnya lupakan si dia tue lagi take time i know u can understand me right dear?? 


so,  conclusionnyee i love you baby ,you make my life happier day by day .tue dh cukup untuk i rasa bhagia dcc you ;D walaupun i xde buat apa apa yg special for you tp u hrgai i so much seriously i xtwu nak ckp apa thnsss ;D


p/s : take care ya msa kt sna nnti ;) meet you after last you finish your akdemik all right ;)

2 comments:

uniquenature said...

tapew larhh mucuk .....

nnty dpt laa t0o syg lupew si dye uhh

hmmmmmxxx~ muacchhh~ luv u

love.EA said...

hehehhe yachh i hope! :) luv u