Followers

05 February 2011

today destination..

Tired tired and really tired. Gerak from changloon around 12.30 pm to jitra mall .firstly ooke suma pkat kompom nak tengok movie kt sna tp xtwu crita apa cz khurafat (yg aku nak tgk sgt2) dh full sbb CHINESE NEW YEAR kan org ramai sgt sgt . lbh kurang 15 minit kmi decide nk tgk ceta apa lastly THE GREEN HORNET nehh jgk kmi tgk. hari nehh movie byk yg 3D .Mostly memang tak phm jalan cerita neh tp oke la best jugak ;D actually sorry sgt sgt kat u b sbb x dpt nak jumpa hari nehh awai tue mmg x plan pun nak pergi tp di sebab kan rindu kt si njang (nur atikah md rdzi) so i pun pergi lahh ;D nnti2 kita jumpa ye.. from jitra mall to tasik darulaman mcm biasa lahh si amalina tue destinasi dy ;D orang mcm semut ramai sgt tp best jugak dpat usha2 orang (dh nak jd hobi) hee.. 


destination pertama : 
nak kna bg taw jugak ke location nehh?? 
xpayh laa dh slalu sgt kan hehe

destination kedua :
tasik darulaman neh pun sma dah lapok! haha 
smua orang twu tis place kan kan ;D

gosip girl ;D smpai orang sekeliling pun x 
kesah dwnx nak cakp apa jnjy puas kmi talk talk and talk ;)


i mmg huduh pun u all bru twu ke?? haha ;D do i care 
 ;) oke2 xde spa care but he care about me 
i'm so sorry dear about tis evening blek lambat, krdt kurang, 
i nak talk with u b ;( tp tue laa krdt x msk pun sob sob sob

berhangout bersama teman even for just berapa hours je kan ? but hari nehh mmg i b'nasib malang lahh seriously lawak sgt kowt td ;D mna pernah pernah nyamook smpai alor star tiba2 td bole smpai ;D muka aku dh cuak gilee kan njang smbil jerit2 kt ats moto then aku tnya tnya2 jee mna nak pergi nehh, mna nak pergi nehh, aku dah laa xtwu sgt jalan jalan nehh cz aku xsuka nak ingt2 jalan aduu masalah btoi td mmg serik lahh aku ;( tgk laa picx kt bwh nehh naik moto smpai cny ohh gosshh kalo bapak aku twu mati aku ;(


  




But atleast I selamat smpai ke destinasi dengan selamat alhamdulillah ;) pesanan buat njang(atikah) kalo ye pun kau bca laa signboard besar tue aduuu jantung aku so fast dudapdudap huhh!!dia nehh suka cipta memory terindah yg gilee ;P bwk moto laju kau xtwu kee aku sgt takut td ( ceyhhh skanx bru bole marah) ahhaha ;D

5 comments:

nuramalinaathman said...

kejutan yg tak di sgka..hahaa..len kali terus jerr pegi giant..

love.EA said...

hahaha xke gilee uhh?? hahahah mmpoih gak njang uhhh jantung aku dupdapdupdap...... cuak kowt?!

nuramalinaathman said...

sesekali..mencipta sejarah dlm hidup..haha

wina said...

hahaha..weh lawa bju hg..comeii..beg pon comeii nohh.. :>

love.EA said...

mina : hahahah tue lahh psai ;)
wina : of cz lahhh doe!! hahaha