Followers

11 February 2011

OHHGOSHH, i heart you double A :))

listening : baik baik sayang wali band
mood : shuka shuka sampai nak gilerr....
note : first date dgn si muncit m'buat kan aku punya kenangan terindah ;)
p/s : friday, february 11 , 2011 at 6.30 p.m 11022011 (kebetulan trikh hari nehh cntik lah)




haha i meet you today .heyy his nme is mohamad azwan syukor and actually dia saya punya ooke :) haha comey gilee kankan? i didnt expect yg i will know sumone yg mcm dia nehh
sangat sangat happy lahh aku dengan si dia sekarang neh ;D I will miss that moment, I wondered if you knew how much i miss hearing your 
voice rasa macam nak jee jumpa si dia everyday ;D

when he cares about me i feel i sangat sangat di hargai oleh dia ;) haha sometime it was funny i still smile smile smile and smile ;)) terlalu happy ohh goshh thnkss sgt sebab kau hadirkan dia dlm my life sesudah kau kasi aku kecewa mgkin nehh lah hikmahnyaa ;D so kpd sesiapa yg break up tue xpyh laa nak over over sdih setengah mati sbb god akn bg kita yang lbh baik dri yang kita ada right??  

Hahah everytime i think about him , i saw a happiness between me and him but i scared if dia tiba tiba change who know kan? tp i harap sgt dia takann mcm tue ;) td bila i pndang pndang dia ,dia cam malu jee hahah ;) comey sgt sgt serious i akn ingt you smpai bila bila haha  

for me, dia mmg lelaki terbaik buat i wahhh shukew nyee ;) my family pun rsa cam dah ooke ;D tadi petang i di hantar pulang kntoi pulakk dgn my parents apa lagi downx smua cri laa point nak kena kan i its ooke xpee i da seharian happy huhuu ;D I still can smile writing all this story, But deep inside me i miss someone, the old him that always make me feel alive. I just miss that moment of love :D

time jumpa dia td seriously i sgt sgt malu but i just be cool and relax .berhasil kan my dear? haha ;D this day i mmg never forget lahh thnkss to my dear frens nur atikah(njang) sbb dia lahh yg ambil picx kmi nehh ;D hahaha 

p/s : picx agak blurr so susah nak edit biar lahh huduh huduh pun kita dua kan b? heheh ;)
my post agak pnjang lebar kan.. biasa lahh ownx bhagia tgh mood baik nak bebel ;D huhu dear, i heart you double A muachhh2 ;D 

4 comments:

uniquenature said...

i lo0oveeee u s0o s0o muchh~ <3 <3

love.EA said...

hehehe i love you more laa syg......

k-pop miny said...

aceyh k.yanti...romantic ngt aiih...^^ btw semoga prhubungan anda kekal selmanyaaaaa....<3 fightiiinnnggg !!!

nurermyantiazreen said...

heheh ;) thnxx yanggg.... i hope too :D muahhh