Followers

23 February 2011

sumpahBUATakuJELES.. :)

helloow!
hari ini aku update blog lagi, sebenarnya tak tahu nak cerita apa .cuma saja nak penuhkan entry .takpe lah kan blog aku shuka hati lahh kan ;D sekarang ni, aku banyak berangan dan nak kan sesuatu, tapi bila nak sesuatu pasti kena berusaha kan .yg tue yg mls tue .lagi pun aku ni suka berlengah lengah kan masa .kemalasan aku bertambah2 sejak akhir akhir ini.sejak sejak xrasa diri sudah tidak muda lagi ;)) haha, yangg ,i nak mcm kat bwh nehh bole tak? knpa sweet sgt i pun tringin nak sweet mcm nehh jgkk (nada gewdix) ;D haha
sumpah picture kt ats nehh memang sweet gela gela kan? bila nak bole 
belakon dgn BF cute cam nehh xtaw hahah (sdikit poyo) ;)


ooke x larat nak bohong dah haha nway HAPPY ANNIVERSARY mak,abah ;)
sayang both of you sangat sangat sumpah sikit pun x bohong dwnx lah
someone yg very imprtant dlm my life muahh muaahhhh...
xtwu lahh aku kalo diorang xde mmg huru hara lahh hidup aku weyhhh.. ;D
-22022011-


4 comments:

uniquenature said...

eco0x ( 26/02/2011 ) itew free kan, b akan buat mcm t0o ;)....buekkkkk~

nurermyantiazreen said...

hahahha ohhh really my dear?
yuuuhuuuuuuu~ ;) tejip2 mata
hahaha

uniquenature said...

hexhex~
jgn tekejutt tawuu bilew b buat ;)

gaung said...

kak ton and family..pak angkat gue.. nanti ada masa kami datang join picnic hangpa..