Followers

22 February 2011

TiadaYangMenarikDiSini :)


korang prasan tak? kebanyakan lelaki yang hansome dia tk pernah take care pasal kekasih dia Sebab apa ? Sebab dia tahu dia hansome, Asal petik jer menimbun perempuan datang dan diorang ni tak pernah take life seriously. Bila gf diorang sedih, diorang hanya mampu ckp relaks lah,jgn lah sedih. Bila gf diorang sakit, diaorang hanya mampu ckp makan lah ubat. tp, diorang tk ada pun call tanya khabar, temankan gf diorang on the phone, tunjukkan yang diorang caring && Bila kita susah nak dapat something, kita akan hargai Betul tak ? yang selalu jdi mangsa perempuan, sebab apa ? Sebab perempuan ni memilih.




Bila dpt bf hansome, dia sayang gila kat bf dia tu. risau sgt dia kalau bf dia ada org usha so knpa girl yg tk howt nk bf  hansome? sdgkan dia ? bknyer howt pon .kat situ lah si kaum lelaki ni amik kesempatan, dia tau gf dia tk akan tinggal kan dia sbb kan kehansoman dia tu. So dia mengambil langkah untuk mpermainkan gf dia tu so girlss mcm kata org ukur bju di bdn sndiri , bkn nyer ukur bju org kat bdn sndiri oke cri yg ala kadar jee yg sdp mata memandang pon okay da :) aslkn dia pndai jaga hati kita , tk kesah la org nk ckp "buruk bf kau doh" bialah , kita yg happy bkn dia kn? Haha bila kita dah ada benda yang cantik jgnlah kita carik yang lebih cantik. Kita kene bersyukur dgn apa yang kita dah ada :) Bila kita bersyukur, kita akan rasa sayang dgn apa yang kia ada kankan ;D





p/s : yg i bole post menda alahh nehh when i t'bca blog si *yatie* story yg dia post tue bkn nk ktuk sapesape .yg mkn babi terasalah haramnyer kan :) bubye .

3 comments:

nu-own said...

kita lebih kenal bf kita kan?? biarla apa org nk kta.. btw bhagia skang ek.. hope berkekalan :))

|✿LoliLittlegurL✿ | said...

btol2 ,
skong tkah ckp :))

nurermyantiazreen said...

tikah : thnx yangg muahh muahh
yatie : hehehehe