Followers

17 February 2011

truly feel it deep into my heart

Ehh,friend aku rindu kau sgt sgt laa nokk .kau rindu aku tak?? aku tiba tiba 
t'pikirkan kau laa .rindu gila aku dgn kau ( phanitta,amalina,yatie,njang,yana)
ada kau rndu aku tak walaupun sedikit?? tertnya tanya aku.. ehh bila kita bole lepak
sama sama ehh? aku rasa macam aku hanya ada kau jee girlfriends aku weyh .aku text kau macam busy jee ;( sedikit kecewa . alaa bila bila kau ada msa jum lahh spend time dgn aku . kau x rndu aku ke?? ;( aku rasa mcm aku je yg rindu kau doe kenapa kau nehh dh xnk lepak lepak dgn aku ke? nway kau twu x aku sgt sgt busan dduk di rumah and hampir gela lohh ;( aku tengah cri keja tp kan mcm xde jee keja buat aku . sgt kesian kowt kankan? kau kan kalo ada tgk dekat mna ada jawatan kosong or ada yg perlukan p'krja kau kasi taw lah aku ye ;) 

2 comments:

nur amalina bt athman said...

yunx..kamu di tag dlm blog sy.

nurermyantiazreen said...

ouhh yaa..... ahaaa okehh my dear... :)