Followers

05 March 2011

I want 2 forget about you


Sepatutnya u dah sedar dari dulu, dengan what you have done to me. I patut tahu yang you tak sayang I pun sebenarnya kan ? myb laa you syg jugak tp u egois ,tue yg i bnci nak mmpos tue Cuma maybe that time I terlampau jatuh cinta sangat dengan you :) Sampai you abaikan I ,layan i ikut suka u je kan? I sabar jer. Memang I lagi bodoh, Sebab nak jugak try to believe you. berpuluh kali i kasi you peluang kan.. knpa after 2month bru kau nak cri aku nokk?? eerrr TERLAMBAT la weyhh i dh ade sumone yg caring gile dgn i and xde yg layan i mcm dia layan i sekarang .aku rsa di hargai sgt Takpelah, I nak jugak lah berterima kasih kat you with all our memories yang kita pernah ada kan ? :)  I appriciate it very much. even kita x byk b'jmpa sgt sgt actually aku happy laa dgn kau babe .Maybe bagus jugak I tak jumpa you, sebab if I jumpa you I lagi akan serabut kepala dgn you seumur hidup I. dapat msg dri you pun i mcm sikit nak mentel twu? Trust me sampai mati I akan ingt you. Apa apa pun Have a nice day :) yg pnting sekarang aku dah ada my azwan sbb mcm aku dk selalu ckp laa past memang already past laa kan . hidup harus trus ke depan nak pusing belakang mmg pyh laa kowt enn. I'm start to like u sejak i know you and you always make me happy but now things are nyata change la enn !You are not happy like before and i don't know why you change and i just think that you maybe not happy with me .Haaaaa i don't care at all. Shit man ,and now i want to forget about you . 
I DON'T LOVE YOU ANYMORE ! 
I'M FED UP WITH YOU
(talk talk dlm heart me)

p/s :you.... try to make your life happier ya and 
take care too :)) cz i happy dgn my life sekarang
 with sumone yang take care about me now kalo 
you regret pun xde guna derr.......

2 comments:

uniquenature said...

jgn PATAN BALEX TAWUU

nurermyantiazreen said...

of cz xkn patah blek syg... kan dh ade b sknx....
i happy with u hunn... :)