Followers

11 March 2011

today, i do stupid things :(

hari neh i doing sumthing yg it is wrong that really bad to my husband (azwan) as a girlfriend i mmg x patut sgt buat mcm tue. seriously i'm so sorry my dear :( i promise dgn u i try to make up my mind and xkn do sumthing yg idiot mcm tue (stupid gilee lahh aku nehh) people like you sepatutnya i appreciate it very much tp i dh buat you rasa yang i nehh main main .yachh i know you xkan marah if i ade salah but i ttp rasa bersalah tawu ? so sad.. you say "sayangg,b xnk nk marah2 if b marah sayang takut kita renggang and you nk kita makin rapat" and you cakap lagi " sayang..kalo msg ownx lain pun dapat ape baik simpan krdt untuk ownx yg pnting je" I'm glad to hear that you'r okay and i akn try to understand apa yang you x suka i do i akn ikut. heee~ even kita same age, but apa yg you fikir and you talk you looked matured enough for me, actually i love you and thnkss i dapat jadi apart of you as a sumone yg pnting dlm life you .sayang kau sgt sgt babe ;D sekarang pape smua xpnting buat aku yg pnting i just need you in my life .aku rasa kan even kita jumpa 10 minutes or 5 minutess pun you happy kan jnjy jumpa aku evryday tahu dahh (tanak i pegy enn) haha ;D 

PERJANJIAN 11 march 2011
:i janji akn menghormati you,menghargai you and menjaga you selagi i bersama dgn you, i jnji i akn cuba ngelak buat you sedih dgn i. i promise my dear..and you sntiasa lelaki terbaik yg i pena ada..
tis is for you....................... my azwan!

and one more things today! what? belajar kereta dah 3days rasa mcm lgsung x yakin.hate it bila 21/03/11 dah kena test ALONE pulak tue nak addapt benda ni semua kena ada semangat yang tinggi kalau betul2 nak being lesen en.hurmm mls btoi aku (terselit pulak dahh) ;D

p/s : tomorrow kalo jadi i nak tukar number digi with my azwan,, yachh frens later i kasi oke..i love you all <3

3 comments:

kaizen said...

suke flash tuh...

*buang captcha tu boleh??

nurermyantiazreen said...

captcha x bole kowt! why??

uniquenature said...

i LOVE U TANGAT TANGAT TANGAT SAYANG~!!!!!!!

ecox jumpew agy eahhh ;))