Followers

20 April 2011

i was wrong =='



the one i love call me tht night tp situation yang lain dri malam lain. TerimaKasih awak, sebab bersabar dengan saya kesilapan saya awak terus maafkan saya dah belajar banyak dari awak tentang kehidupan neh bukan smua hal bole ikut kepala kita je enn. awak nak tahu tak awak adalah pilihan terbaik buat saya .Hidup itu pilihan, yang dipilih itu yang terbaik sayang kuwhh saya tahu awak rindu saya kan? kita tak boleh berpisah kan?? kita sama sama sayang kan?? bagi saya kadang kadang ada lahh benda yang saya sakitkan hati dgn awak tp tak bermksud semua tue punca dari awak 100% but at the same time bila saya sakit hati dgn awak tu lah yg saya tahu tandanya saya syg dkt awak sangat sangat. awak nak tahu tak bila saya rindukan sumone gile gile mcm saya rindu dekat awak sekarang nehh saya suka buat perangai bodoh saya bagi awak tahu and perhatian dengan saya lebih skit tapi saya tak tahu nk bgtaw awak dengan cara yang mcm mana i so sorry if cara saya buat awak sedih :'( saya pun sedih jugak tawu? humm.. saya nak bgtaw nehh saya sayang awak,awak sentiasa lelaki yang terbaik pernah saya kenal and saya hargai awak sangat sangat 


p/s : sorry people i mmg dah xde idea lain nak posts if my story m'bosankan anda smua sila2 lah melawat blog ownx lain yang btter dri my blog oke.. harap smuanyaa senyum slalu yaa :) LoveEmy 



6 comments:

uniquenature said...

matew jgn bocor-bocor daa tawuu ....
(kepadaa shapa2 jew ;))

i love u sayang....
syg daa berjaya uat b cinta cinta cinta syg tangat3 tawuuu

nurermyantiazreen said...

mata bocor yaa yangggg... buat syg risau jee twu... susah hati sbb b... syg sayng b.. muahhh <3

uniquenature said...

muuaaahx~
nnty bilix itew, itew warnew kan warnew pinx eaaahh....

<3 u tangat3 sayang

nurermyantiazreen said...

heeee yew syg....... iloveyou.....
jgn laa buat syg lagi sygkan b.... :)) syg nk gilew dh nehhh

uniquenature said...

hexhex~
taa kirew b nax uat jugax jugax....

25 hours sehari
8 hari seminggu

b akan uat syg gilew kan b <3

nurermyantiazreen said...

syg dh gilakan b twu....... jgn lahhh kang syg gile btoi2 xtwu laaaa... b bertanggungjwb k.... :)) i love you