Followers

23 April 2011

sukanya bila dia ceria lallalaalalaa :)




hahahahahaaa nampak kan apa kat atas nii, haha cute habisss en? how sweet doe si muncett sownx neh :) guessss what i sje3 nak cari pasal dengan dia sengaja nk buat dia bengang semalam i talk pasal %^&*#@$%% kt dia sja nk over lebih padahal xdk apa sgt pun sje3 nak tgk apa reaction dia haha then dia slmber jew macam tadak prasaan konon konon mcm x ambk kesah laa pdahal dalam hati woowww panas g2 haha jahad enn i :) hehe passtuu, i dk pk nk cakap lebih lebih lagi tak psal %^&*#@$%% kangg dia call cakap 'aku tanak ambk taw psal kau lagi' xke aku yang gilew nnti tp i know boy you takan do bnda bodohh cam g2 enn? hehhe :)my life tis month mmg happy go lucky gilew3 laa walaupun life aku dalam rumah sedikit cm *@$%*&^%#@$  tuuuttttt hehe :) thnkss sbb slalu buat i happy smpai nk gilew yew?

oke then, the bad new is...............petang semalam  petang kelmarin haha funny pun ada :) si A mcm biasa ntaq i smpai depan rumah after balek dri changlun tiba-tiba......takperr laa hahahaha i can handle this mless nk ceta kuakuakuakuaa :)

and one more thing , isnin nehh aku bersama amalina , yatie , zatie and bla bla blaaa menghadap muka JPJ again erghhhh tension gilew.... do the best oke?? (talk to my self) hurmm and ada lagii...si A pegy JOHOR 4days ada pertndingan blaa3....(xtwu) oke goodluck for him untuk maju ke final oke? that all....muka lapaq dah nehhh makan makan makan.......bye3!! =='

2 comments:

uniquenature said...

haxhax~

lembagaa hitam kan dlm picx sayang t0o....

sejax bilew pandai ym dgn dyee niyh...

haxhaxhax

iloveusayang

nurermyantiazreen said...

hahahhaa msti ownx cnfuse syg WEBCAM dgn spa nehh x 6pak pun... hahhahahah :D hitam!!! :))))))))))) iloveyoumore yanggg muahhhh2!