Followers

25 April 2011

blaaa blaaaa blahhhhh!!!!

yeay, I passed my test todayyy So, i can drve my parent's car Cant wait ohhh, Ulalaa Btw, Tu ayat yang sepatutnya aku cakap harini tp malangnyaaa belom smpai lagi msa ==' the pacikk JPJ you'r so hansome kenapa laahh #$@*^!~&* sgt3 macho laa skit Haha oke the penyelia mustika muhibah Lain kali, jgn tenung IC org lame sgt eh, Semua gmbarr IC mmg hodoh kot, Maluuu i. i twu lahh sengal muka i slalu kt c2 Haha. Wtever it is, I kena do my best untuk the next test. Wish me luck Friends :) harap3 last lahh yew aku dh males gela babenggg nk p sna tolong laahhh weyhhh jgn nk straight sgt laa sengal!! aku mmg bengang lahh bodohh sbb yg lain smua aku lulus mai kt 3pnjuru jew gagal WTF ggrrr... sbar jelahh!!aku dah tak sabar nk dpt licence ni cepat2. Lots of things, nak dibuat twu tak the jpj oiwww..

7 LIST AFTER HAVE A LICENCE :

Nak jalan jalan dengan mr.cinta
Nak dating tempat lain yg jaoh dri chglun tnpa ajak ownx ntaq dengan mr.cinta
Nak hang out barengg2 teman si A , si B , si C , si D , si E
Nak tolong my mum and my dad, I mean hantar diorang ke mana2 laaa

Nak pegy mana mana x payah nak susakan ownx hantarkan
Nak drive jaoh jaoh if tension dk rumah macam sekrang ni
Nak pegy beli pape keprluan cepat skit if da bole bwk kereta sndri
p/s : leteyh tobat x bhunx skit pun kira nk tidox je nehh macam yatie ckp tunggu nk malam jee...ggrrr have a  nice day friends...**baru p shari dh rindu mmpoih3..haihh cinta cinta ♥ (fesbukk.fesbukk) rindu mr.azwan damn much.

2 comments:

uniquenature said...

jumjumjum syg bawak b rondew-rondew naek ketew eahhhh :D

i <3 u tangat3 sayang

nurermyantiazreen said...

tunggu laa next week past kowt test!! kalo tak jugak mlampau laa jpj tue...
hahahahhaha :)dh x sbr2 nk bwk muncett syg neh hehheeh :) kita kuar nek hilux naaa hahahhahahah bru smpoii biaq smua mata pndang kita jee hahahahhaha :D herannnn..