Followers

06 May 2011

friday (no title)

oke lps check upu td aku tak dapat ke mana mana 'U' pun sebab my result yang agak xbrapa nk elok sgt macam orang lain urm. sekarang baru nk sedar ke? hadoii oleh sebab aku x blajar betoi betoi dulu neh laa yang aku dapat. 'padan muka aku kan' but aku buat jugak laa rayuan its my future kan kalo ada rezeki ada laa kalo xdpt jugak mungkin bukan dekat 'U' enn.. watever laa mls nk pkiaq dh (mulut je dk ckp mls nk pkiaq kepala nehh dk pkiaq g2 laa) haihh. maw x pkiaq!! future weyhhh future hahahahha :) over! that all. LoveEmy!

2 comments:

cty said...

mungkin rezeki awk kt lain..sabo je k...gud luck...

nurermyantiazreen said...

oke cty thnkss you :)))