Followers

15 May 2011

engkau yang aku sayang!

aku terpikir lps apa yang orang orang cakap first couple dia tk mungkin dia boleh lupakan dengan mudah dan tk mungkin dia dapat sayang aku lebih dari perasaan sayang yg dia pernah alami sebelum ni dengan ex dia tp sekarang aku sedar akan adanya 'qada' dan 'qadar'  kalau dia betul untuk aku, suatu hari nanti aku mesti akan bersama dia. tapi, kalau bukan jodoh apa boleh buat. aku pun seorang manusia biasa yang punya hati dan perasaan and suka fiikir macam macam apa yang akan terjadi antara kami, apa yang aku harapkan tak dapat and blaa blaa blaaa. Semakin hari aku semakin takut untuk kehilangan dia . Setiap hari aku membayangkan diri aku bernafas tanpa dia , senyum yang penuh dengan kepura-puraan tanpa dia , dia yang sering ambil berat tentang aku , m'beri s'penuh kasih sayang untuk dikongsi bersama aku . macam mana dengan aku kalau smua ni mendadak berubah? mampu ke aku nk terima? so salah ke kalau aku rasa takut sekarang? salah ke kalau aku rasa rendah diri rasa yang aku xcukup baik+++? tolong faham diri aku ya!


aku berharap bagai menggila dgn dia tp tu laa kangg mengharap lebih kang kecewa pulak yg aku dapat aku jz b'doa biarlah perjalanan hidup aku dan dia lancar. aku cuma mengingin kan cinta yang dapat membentuk aku dan sentiasa ada untuk memberi kekuatan kepada aku selain keluarga dan kawan kawan aku . jika Allah membuka hati dia untuk orang lain, aku terima seadanya. lagipun aku tadak benda yg nk di bangga kan pun kt dia . betoi orang cakap bila kita nak cari pasangan kena laa cari yang sepadan dengan kita ! aku jz nk orang yg biasa biasa . biasa yang twu jga hati aku, biasa yang ambk berat pasal aku, biasa dalam smua hal  and sumpah aku tak pena nak sayang/cinta sesapa selain boyfriend aku sekarang neh! hati aku mmg zero untuk laki lain if aku break up dgn dia sekali pun jgn nk harap lps neh aku nk buka hati aku untuk org lain and aku nk pesankan untuk boys yg nk rapat dgn aku sila lahh korang batalkan niat sebab aku bukan mcm pmpuan lain!! 
aku tadak niat nak lukai hati dia sumpah demi allah satu satu nya laki dalam dunia nehh yang aku nk miliki hanya lah dia 'mohamad azwan shukor' aku bagi sepenuh kasih sayang aku untuk dia hanya dia yang dapat rasa aku ikhlas bersama dia . satu hari nanti dia pasti faham keadaan aku kenapa aku jd mcm nie kenapa aku prangai mcm nie kali nie aku betoi betoi susah hati dgn laki! u know why? aku betoi betoi jatuh cinta dgn dia!! rasa mcm aku nk bg smua yang aku punya untuk bhgiakan dia! b........ i love you so much! :'( kenapa aku sayang orang smpai mcm ne? leteyh twu bila nk kena rasa smua nehh!! aku sayang kan dia sgt3!! tht all <3

4 comments:

uniquenature said...

i love u tangat tangat tangat sayang <3 <3 <3 <3 <3

mungkin syg dpt owanx yg mcm b n syg boleyh berubaa ....kan mucuk~!!!!

b takan ilang rasaa syg b walawpown syg daa uat mcm2 dkt b....

i <3 u sayang

nurermyantiazreen said...

insyallah... b doa2kan lahh syg brubah ya! syg pun nk jd lbh baik dri sekarang untuk b n untuk dri sayang! i love you sgt3!

uniquenature said...

muuaaaaahx~

b takan sia-sia kan sayang~!!!

promise~!!!!

nurermyantiazreen said...

muahhhhhhhh3!!! i love you so muchhh