Followers

24 August 2011

bukan nak cerita msalah dekat orang laaa.



:Lelah hati yang tak kau lihat andai saja
Dapat kau rasa kan letihnya jiwaku karna sifatmu
Indah cinta yang kau berikan kini tiada
Lagi ku dapatkan teduhnya jiwa.




susah nak memahami seseorang kan? balek-balek problem benda yg sama je alahai aku dah mula bosan tawu! ohh mcm neh! aku tahu laa babe! aku slalu je ada buat kau en! so kau xde laa nak rasa bila aku taderr untuk kau nnti! baru tawu rasa en! ee cukup benci aku kalau dengan aku wahh bukan main kau neh aku sndri pun rasa di sayangi gila2! bila fikir dua tiga kali apa yg kau buat langsung kau x pk aku pun! yg m'jadi-jadi tu kau bukan aku. ehh! kalau dah aku cakap mluat tue yaa mluat laa ingat aku main-main ke apa? hiss sabar jelahh kau neh! kadang-kadang neh kan sayang yang terlampau sangat sampai naik benci dan mluat pun ada kan sebab apa yg kita harapkan sama skali tak mcm yang kita nak! kau nak tawu kan apa yg aku rasa?? aku rasa sekarang orang yang single lbh bahgia drp aku. nk twu kenpa? sebab dwnx xkan ada masalah untuk memahami boyfriend dwnx! yg semakin hari semakin brubah!! gedixnya aku kan terhegeh2 dgn kau. sedangkan kau?? kau swnx je yg ngerti! k.bye! ehh kejap xhabis lagi kwnx rasa adil ke hnya girl je apa2 kena bgtaw dkt bf dia yg si laki nehh suka hati dwnx je nk buat apa pun! blahh laa pmpuan lain boleh laa jgn harap kalau aku!! sama2 laa ye........................! hishh geramnya aku!

3 comments:

nur amalina athman said...

thats y, dalam apa jua keadaan pun..jangan terlalu berharap.

Semakin tinggi harapan kita, semakin tinggi perasaan kecewa yang kita akan hadapi bila harapan tuu tak menjadi kenyataan.

sekian hipotesis dari amalina athman..hehe..:)

nurermyantiazreen said...

thnkyou!! you right! so tak pyh berharap kt spa2 kan! hm.......

nur amalina athman said...

berharap tuu perlu..supaya ada sikit semangat tuu. But, jangan terlalu tinggi.

<--pernah merasainya..