Followers

24 August 2011

enam hari lagi! oyyeahhh!


helo! hujan laa dekat luar nk pegy mana pun taboleh! krdt phone dah laa taderr nak msg orang pun tergendala sekejap!! alahaii orang dah laa tengah boring sangat-sangat neh! mmbe msg pun tak dpt nak reply lagi nehh haa. yg kau neh pun stu kan aku dah ckp smlm krdt aku tamat tempoh yg rajin tangan kau text aku apesal? ok. oleh sebab aku taderr keja nak buat so hari-hari aku postkan stu entry bodohh dekat sini. tak pksa korang bca pun usha2 skit pun dh memandai lah kan haha. 

harini dah 24hari kita puasa xlama dah kan nak raya ohh cant wait lah lalink! si amalina neh sibuk-sibuk je hantar kad raya bagai dekat aku tak pun dia pos kan! tp taperr i dont mine! cadbury aku psti sampai ya akan ku tuntut itu. hahaa ;) tikah! dia blek besok! so my plan nk ajak dia kluar la aku dh boring sangat dduk rumah neh! lagipun aku twu dia pun dh tergedix2 nak jumpa dgn aku and cik yatie! bz beno dia dengan bisnes contact lens dia tue! ingat nk order jugak untuk raya kan nak jugak mata kaler2 mcm orang lain haha tp aku tak brapa nk pakai sgt benda alah ne buang duet je! ehh dah melalut cerita lain dah neh! ok taperr laa sebenarnya aku m'harapkan sesuatu drp orang tue! tu je aku nk cakap k.bye!

2 comments:

nur amalina athman said...

haha, kalau aku tak bagi, sila tuntut tau..:))

nurermyantiazreen said...

ok! hehe aku tuntut taw weyh! haha :D