Followers

16 November 2011

p/s i love you

Kali kedua abdet blog harini. wahahahaha dah tadak keja agaknya! (: ok sukahati lah kan..? kesahnya kwnx kan? entry nih membosankan bagitaw siap2 tak payah baca yew..? waduhhduhhduhhh nak baca jugak...? ok.. silakan. (:
gila gila gila punya rindu nak mmpos dekat laki aku, sayang dekat dia muahhmuahhhh mbek flying kiss aku. haha aku happy dengan dia tp yang serabut kepla hotax dengan prangai dia pun aku jugak laa. semalam gaduh sat dengan dia ehh unik benar lah prangai dia nih kdng2 smpai aku tak qeti nak faham macam mana kan? -..-' haha. fening di buatnya dengan lelaki nih kan? kan? dwnx nih ada banyak jeneh, laki aku taktaw laa jeneh yg mana satu, aku kadang-kadang konfius terok dengan dia. wahwahwahh sakitkan hati aku memang dia lah yg tererr kan? haihh. tp tu laa mana ada nak bhagia deret msti ada jugak nk bad feeling kan? so trima jelah apa pun janji tak berlebihan! 'kita boleh nak lebih tp jangan lebih-lebih' kbye!

2 comments:

thaqibzaki said...

Itu yang dinamakan asam manis percintaan. :D

emy's said...

kan? hehe (: