Followers

11 December 2011

couple rings

Sekarang Encik Azwan sibuk-sibuk carikan aku couple rings konon-konon nak booking aku laa tue! wahaha sayang sungguh dia dekat aku kan? haihh untungnyee.. sila laa jeles sat! hehe suwuh datang minang tanak huwaa!! jgn nak minang-minang sgt laa muda g weyhh! haha. (: Dia yang risau sungguh aku dekat sini sepatutnya aku laa yang risau dia dekat melaka sana. Tah perempuan mana usha laki haku nnti buat bekenan pulak memang nayaa aku dekat sini. adududuu jangan laa jangan kang aku bunuh kerat 16. ehh kenapa kerat 16? dah macam potong ayam pulak haha harus laa kejam kan? -..-' 
Nak ada couple rings dengan Encik Azwan sebelum msuk study nanti, walaupun jauh di mata dekat dihati haha. Anda sayang pasangan anda tetapi anda tidak menunjukkan secara jelas dengannya, anda salahhh!! Jika anda hendak menghargai si dia, hargailah dia sekarang juga. Jika anda hendak buat diri anda dan si dia gembira, lakukan sekarang juga. Jika anda tidak pernah bahagiakan si dia, bahagiakan si dia sekarang juga. jangan tunggu sehingga si dia pergi dari hidup anda selamanya. Jangan jadi lelaki yang belakon cool tetapi tak buat apa-apa tindakan untuk orang yg disayangi, hidup terlalu singkat utk dibazirkan bersama org-org yg tak penting, fokus laa untuk org yg kita syg. bye-bye!

1 comment:

ASHAA said...

so sweeeeeeeet! :)