Followers

26 April 2011

honey, sumpah rindu :'(

Time for a little update :)




pagi pagi dia mesej aku , morningg!! then aku reply 2 3 ayat terus aku tido balek haha lagi pun aku fikir msti dia bz dekat sna . i nk bgtau you nehh Without you, I'm fine, stay healthy and even being more pretty hahahaha oke i tipu terang terang erghhhhh Without you i gilaaa laaa nokk . Bener kata orang-orang cinta weyhh cinta xde limits nk bgtaw had2 when we miss sumone damn much like i do sknx nehh bole sewel laa sengal :) Btw Miss you muchmuch . naseb you kasi sweter you tue malam2 bole cium cium bau Minyak wangi you memang I suka gila, grr. Wangi doe ! nmpk sgt i tergila gila kan you . Haha Selamat ye for tomorow dh dua days you kt sana kan, Tp tkpe you duk sna baik baik jangan nak galak lebih :) jaga diri ingat i selalu tue jee cepat balek haishhhh.


but, bila you kt johor pun naseb you xde nak lupa i kan still malam malam call msg apa smua . iloveyou <3 kalo tak maw merajok sbulan dengan you (nk ckp setahun macam lma sgt, nak ckp seminggu rsa cepat sgt) haha ;D can't wait laa sweetheart! mesti you tired tired tired kan gerak from kedah around 08:30am and arrived at johor dah lewat malam alololoo muka dah letihh tue hhehehee . I still can smile writing all this story, i miss someone, I just miss that moment of love :D Double A I miss you :-/ 

4 comments:

uniquenature said...

sayang kuwhhhh~

kenapaa kamuu bomoo kan saia

sekarang saia GILAA KAN kamuu tawuu

arhhhhhhh~

gilew dahh niyh :P

nurermyantiazreen said...

imissyou ;D
yangggg..... twu x mmbe2 wina cakap post syg smua psai b jee.... bhagia btoi haha :D of cz laa bhgia kan yangg heheh :D

M Fizan said...

tu diaaa..bahagia depa :)

bahagia selalu lar ea..ta maw gado2..

btw, romantik ler..hehe..x sudah2 ngn cik abg syg dya..hehe..i can see u r happy.. ^_^

nurermyantiazreen said...

thank you mr.naziff :) ohh suree i happy dgn dia! hope youu too.... :))