Followers

05 May 2011

1,2,3 itulah kehidupan.erm!!

I don't feel like writing, Emm Boring. harini bangun awai my mood cam tak berapa nak oke sangat sekarang i feel so tired tired tired erghhh.. kadang kadang susah utk seseorang memahami antara satu sama lain tak mudah untuk percaya dan m'beri kepercayaan kepada seseorang sama ada yg dkenali or tak dkenali . setiap orang ada cara  tersendiri untuk sayang seseorang tetapi sukar untuk difahami oleh orang lain . bila kita dah sayang seseorang tue sepenuh hati, kenapa masih ada perasaan diketepikan , dilukakan tanpa rasa bersalah , masih rasa di abaikan? susahkan nak rasa puas dapat kan cinta seseorang atau memang kita sndiri yg bermasalah (oyyeahh mybe) kadang kadang ada yang beruntung, tapi disia-siakan (macam akuKenapa ? sebab dh puas dgn apa yg ada? (no, i dont think so..mybe sbb dh syg sgt2 smpai menggila) and Kadang-kadang apa yg kita nak ada yang kita tak dapat tapi mengharap bagai menggila menunggu sesuatu yang sia sia so tak pyh laa . hargai jelah lahh apa yg ada . berikan kepercayaan, untuk mendapat kesetiaan pikir lah apa yang terbaik . andai kita happy bila couple and then smpai satu masa kita break up tak payah nk sedih mati mati tadak guna derr . mungkin apa yang kita miliki atau tidak miliki itu yang terbaik untuk diri kita. 
**dear, i know i selfish . tis is not fair 4 u .u memang baik gila u twu kan i always have you in my mind u twu kan i always dream of marrying "you" i love you so much but i memang tak bole buang prangai sengal i untuk rasa b'jaga jaga dgn boys i takut bila i give u all my heart lastly i di kecewakan mcm tue jee ohh no!! i tanak jd bodohh sbb laki . bukan i nk uji u saja2 or suka2 dh mmg style i mcm tue that why i ckp taderr ownx bole tahan dengan i sekarang u twu kan?? kadang kadang i sndri pun xpaham dgn prangai bodohh i ne i suka buat ownx bnci i jee kan but bila i fikir u akn bnci i qeti pulak i nk sedih tp i yg buat!! erghhh dh xtwu nk ckp mcm mna . paling penting i really2 love u , u listen to me and bila i talk dgn u i rasa different sgt with u i'm happy!! that all. 

2 comments:

M Fizan said...

why gurl??
xmo sedey2 lar..
dia syg kamu..hrgai dia k..
chill :)

nurermyantiazreen said...

haha taw mna kata dia syg pndai jee hg nehh! haha :)) btw thnkss dear...!! ;)) i oke laaa....