Followers

05 May 2011

AKU BEBEL PANJANG HARINI!!

hahahahahhahahaa mulakan dgn gelak dulu oke hilangkan segala stress di otak! urghh. hmm harini tiba tiba aku terfikirkan sumone laaa tringat pulak zaman sekolah uwaaaa rinnnnnduuuuuu kowt :'( berapa lama tak jumpa tak twu laa si budak nehh . rindu gelaa bila dia tenungg mata aku lama lama haha rasa macam nk ketuk je kepala dia hehe (dia xkesah kalo aku btl2 buat pun) ngeeeee baru baru neh dia cakap aku macam nk jaoh dari dia sebab yelahh aku skng dh pkai DIGI kan orang kuningg tue so susah skit laa nk cntct dgn mxis neh..haha sorry :)) sumpahh aku mmg xsangka gilew smpai sekarang dia still layan aku baik sangat walaupun dh jarang cntct walaupun dh tak jumpa lama .haha atlast kau call jugak aku pakai public kan and aku mcm ''huhhhhh call pun'' aku ingt kau takan call aku dh bila kau dk pnjara kau tue. haha :) i'm happy!! thnk you. rasanya sblm nehh aku jarang ckp thnk you kt kau kan? yelahh kau dh baik sgt dgn aku lahh budakkk! hehe so sweet... haihhh bulan!! rasa mcm byk benda aku nk cakap smpai dh xtwu nk ckp apa dgn kau lahhh terlalu byk aku nk share dgn kau jenohh pasang telinga laa kau nnti bila jumpa aku haha (u sabar dgn i kan) heeeeee ^_^ actually bila dgn dia aku langsung tak malu bukan tak malu apa dia mmg dh faham style aku prangai bodohh aku kejap marah ownx buat hal ikut kepala sndri jee kejap oke kejap nk malu kejap memalukan diri dia lahh pling faham haha :)) oke..aku mmg suka di blnja huhu of cz u x dikecuali kan hahaha :) can't wait lahh! huhu . semakin b'umo semakin prangai mcm budak2 lahh aku nehh nk snstif sana nk snstif sini nk fikir itu nk fikir ini mcm2 nk fikir sengall gela . aku pun naik meluat dgn prangai aku mcm mna nk bg orng suka aku sndri pun blom tentu suka haihhh . so xpe laa kalo ada people2 yg bnci aku, aku bolehh trima :) tiba tiba memori yg 2 tahun lepas datang balek wowww aku seorang yg betuah sbb ownx di sekeliling aku take care pasal aku. thnk you i love all of you so muchh! how r u girlfriends?? kemana je skng? susa benoo nk ketemu kan! aku rindu downx sgt2!! nk bercerita mcm2 (aku suka potpetpotpet bergosip tp psai life aku jee life ownx aku xmw ambk taw) msti my girls pun nk twu pasal aku kan sekarang!! nk sgt2 jumpa hmm..

jap!!!! tgk laa nehh rinnduuuu..

2 comments:

M Fizan said...

spa? spa?
cba ckp 'kau' tu gtau spa dya..
haha..btw, dya msti bngga bca entri neh..
:D

nurermyantiazreen said...

hahaha spa spa... ntah laaa... bngga ke? hehe :)) dk kowt! hehe :))