Followers

26 July 2011

aku terlupa pulak!!

perkara biasa la kan bila habis je sekolah kawan2 smua pakat p stdy habis berpecah laa smua pastu nk jumpa blek tue kena tunggu kad jmputan kawen dlu laa baru bole jumpa! haha :D oke sekarang smua dah start blajar dh smbung stdy smuanye! aku je s'sorang yg maseh duduk dekat rumah lagi. naik bosan aku di buatnya! julai 19 haritu bole pulak aku lupa birthday si gemok tue! smpai dia sndri yg ingatkan aku apalah kan! hadoii mnx maaf laa kawan aku bab nk m'ingat nehh mslah skit haha ;D god bless you all the time ye sayang! rindu mmpos aku dgn hangg! xbrapa hari dah nk puasa nehh hangg blek trus call aku oke. habaq hanggg..rasanya yg ingt aku sknx hg swnx je kot! mntang2 pada stdy habis jumpa kawan2 baru kawan2 lama cm aku nehh simpan tepi je kan..oke xkesah pun! *dlam hati t'rasa laa skit xpe skit jee xbyk pun hehe 

dah nk puasa kan! rindu pulak aku dgn si ganteng tue! saya bertuah awak sbb awak sayang saya sgt-sgt. saya mcm erghhhhhhh xtwu nk ckp apa.trima kasih awak sbb selalu ada dengan saya hari-hari m'nemani hari saya yg cukup cukup laa boring nak mmpos neh! haha trima kasih ye awak! nnti kita pegy bazar sma-sama ye *cari point nak tgk muka awak yang tahan lapar tue haha mcm bodohh je kan! tp xpe laa awak sbar jelah ada gf mcm saya ye.. hehe ;P

*happy birthday sayang! hangg sayang aku kan?
aku duakaliganda sayang hangg muahh muahh :*


p/s : harini puasa ganti oke.. sila jgn terkejut plus heran naa haha inilah aku suka buat keja last minute! gnti puasa pun last minute! hahaa ;D oke bye..

1 comment:

nu-own said...

rindu dekat tikah... sobs..