Followers

18 October 2011

Love is always like this.

Perasaan aku pelik harini hati macam konfius tak tawu mana nak ikut. kepala hotax mmg sah dah xbole nak pk apa yang baik. risau ada, tak puas hati ada, menyampah ada, rasa cemburu ada, rasa nak putus asa pun ada, Macam mana? lepas tu perasaan sedih pun tak boleh nak kawal menangis sorang sorang mcm orang bodoh. bodoh ke aku? -..-' agaknya laa sebab rasa tertipu dengan orang yang aku sayang bagai nk gila. 
Ni yang aku tak suka ni kenapa orang nak bz bz kan diri nak twu pasal life aku tak payah la nak tanya semua tu bertambah stress la. dah la pasal dia satu hal. mana aku sendiri nak kena jaga hati aku lagi .bila aku serius orang main-main dengan aku. aku betoi-betoi kecewa aku tanak salahkan sapa-sapa termasuk la dia. lagi pun dia takde rasa bersalah pun dengan aku mungkin bagi dia benda nih benda biasa sebagai seorang yang biasa. a'aa biasa bagi dia tp tak bagi aku. aku senang rasa kecewa dengan orang mungkin mmg sifat aku susah untuk puas hati. taktwu la mana silapnya aku bg dia.


adakah aku seorang yang kuat cemburu? dan rasa cemburu aku tu berlebihan bagi dia? aku nak minta maaf dekat sini kalau aku terlalu layan perasaan aku sndiri smpai aku sndiri rasa sakit sgt dkt hati ni. aku mcm erghhhh nak jerit sekuat hati bg aku rasa puas, aku tak pasti smaada dia bca ke tak blog aku nih aku minta maaf dengan stiap kata yang aku luahkan petang td semua tu terbawa oleh prasaan marah aku, kecewa aku dan sdih aku. tolong laa faham hati pmpuan mana yang suka kalau di tipu oleh org yg dia syg dah dua kali. Semua perkara tu dah sah-sah merunsingkan hati. Rasa benci? ada laa skit2.. Cemburu? Mungkin ya..aku tak suka dengan prasaan nih dan aku tanak layan prasaan nih. sekarang aku butakan mata, pekak kan telinga untuk stiap apa yang aku jalani sekarang. aku maafkan hang! I will erase everything!

2 comments:

Bilal binti Robah said...

beb,the first thing kn
check balik apa silap kita
about jeles tu, i think yes maybe dia rimas
apa kata kau tukar strategi
kau jual mahal pulak
if dia cari kau balik
yes,dia la ur mr. rite
;)

kalau tak cari,kau jgn sedih
balak lain banyak lagi
:P

emy's said...

thnkyou! yeah mybe lah kan. actlly! alhmdulillah smua dh kmbli mcm biasa. (: