Followers

15 January 2012

i've been busy right now

Saya busy right now sbb tu xsempat nak up-to-date laman nih smpai dh bersawang kan? lagipun, saya punya wifi dekat kamsis tah hape2! Sabo jelahh~ ok! fyi..saya budak baru di Politeknik Tuanku Syed Sirajudin! opkoz xramai pun kawan sbb saya x sempat nk b'kenalan dgn dwanx lgpun dwnx budak key ell saya cakap dwnx mcm blurr awat bahasa kedah terok sgt ke smpai yg x bole nk paam? aduduu~ tapi sekrang semuanya dah brubah dwnx mula ikut saya ckp kedah dah hahaha pelat dwnx hampehh gilaa you! tah hape2 lawak gila bila dgr rasa mcm nk gelak guling2 jee. ok saya over!! emm roomate saya smua senior2 dah sorang sem6 dua orang lagi baru sem2 .dwnx berdua yang sem2 nih pun yang pertukaran jugak asal dwnx dari poli merlimau,melaka poli boyfriend saya yang ncem tu! haha bole mcm tu?? alhmdulillah dwnx smua baik-baik belaka semua msuk kepala biasa laa dah besar dah takan nk buat prangai budak drjah stu kan? nk gaduh2 touching2 hehe :D last week, frst polibriged kena kawat! mcm taik g yg ajr kawat tue. bengongg! mencikk gila. baik aku ajar elok g! grrr~ dh laa tgh panas hitam la hitam! 
kenapa baju aku lain dari dwnx? sbb aku special! hahaha :D 
neh laa budak kls aku muka blur2 jee. ''time polibriged''
saya update khas untuk NurAmalinaAthman nak sgt twu
 life aku kt sana kan. aku update laju2 untk hg hehe k aku dh 
nk blek kamsis! bye3 jumpa raya cina nnti! muahx!

2 comments:

nur amalina athman said...

wahh..terharu aku..hehe..

okaylaa tuu, dok kat sana elok2, jgn lupa aku na..:)

Mohammad Thaqib Mohd Zaki said...

'dwnx' stand for what? Can't catch it up. -,-